Kick-off OTIZ-café: 25 oktober

Lees meer

OTIZ is een groepspraktijk van oplossingsgerichte psychologen en psychotherapeuten.  Je kan bij ons terecht voor begeleiding, therapie en coaching voor jongeren en volwassenen,  zowel individueel als in groep. Verder biedt OTIZ diverse vormingen, workshops en lezingen aan.

Individuele begeleiding


Heb je het gevoel dat je vastloopt in jouw leven en niet meer weet welke richting je uit wil gaan? Weet je wel waar je naartoe wil maar nog niet hoe je daar zal geraken?  Of ben je op zoek naar dat extra beetje motivatie en inspiratie dat je nodig hebt om je doel te bereiken? Dan kan je bij ons terecht voor individuele begeleiding.

Lees meer

Groepstrainingen in zelfvertrouwen


Ben je verlegen, teruggetrokken, bang of onzeker in bepaalde situaties? Wil je werken aan jouw zelfvertrouwen? Tijdens onze groepstrainingen wordt ingezoomd op jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Daardoor vergroot jouw zelfvertrouwen om persoonlijke uitdagingen aan te gaan.

Lees meer

Workshops - Vorming


We gaan op een interactieve manier in op het door jou gekozen thema. Elke workshop en vorming bestaat uit een afwisseling van theorie en praktijk, waarin we de deelnemers inspireren en motiveren om concreet aan de slag te gaan.

Lees meer

Blijf op de hoogte van ons aanbod